Foredrag i en ny tid

Lige nu er tiden anderledes, end den var for kort tid siden, og om lidt er den forandret igen. Om det er en virus, en naturkatastrofe eller en lykkelig begivenhed, så skal vi altid være klar over, at der vil komme forandringer. 

Kommende Foredrag arbejder med forandringer - og er flexibel i forhold til omstændighederne. Lad os tale om det.

Download

PDF

Pris

12.000,- kr

(momsfri) + transporttillæg


Varighed

45 minutter

uden pause

Mødet med kroppen

et foredrag om kommunikation, kultur og kropssprog

Hvad siger din krop bag din ryg?

Opdag nye sider af dig selv og dem du omgås, når Søren Ruby sætter gang i samtalen med hele kroppen. Du får både noget at grine ad, noget nyt at tale om, og slebet værktøjet at tale med; kroppen.

Når vi taler sammen, udtrykker vi os med hele kroppen. Vi gestikulerer, bruger mimik og skifter toneleje alt efter hvad vi vil udtrykke. Nogle gange mere hensigtsmæssigt end andre.
Vi kan lære at blive bedre til at ramme præcist, og vi kan øve os i at spørge ind, når andre udtrykker noget der er svært at aflæse. Sådan kan vi undgå eller mindske konflikter.
Kan man mon lyve på kropssprog, eller sladrer kroppen ligefrem, uden vores samtykke?

I “mødet med kroppen” får I en række konkrete øvelser og eksempler på, hvordan vi bliver mere modige, direkte og tydelige. Persontyper, karaktertræk og kulturer spiller en rolle, og Søren Ruby spiller med lethed prøver på dem alle. Med skarp humor og en masse latter, får I en oplevelse der sætter spot på jeres egne kommunikative forcer, og måske uopdagede potentialer?

- og dét er noget kroppen vil tale længe om..

Pris

12.000,- kr

(momsfri) + transporttillæg


Varighed

45 minutter

uden pause

Download

PDF

Har du talt med

din krop i dag?

et foredrag om kroppens sprog, sundhed og signaler


I 1980-erne blev der skabt fokus på det vigtige nærvær mellem forældre og børn i kampagnen:

“Har du talt med dit barn i dag?”

Nu retter Søren Ruby fokus indad og spørger om vi har talt med os selv, vores krop og sind. Sundhed - ydre som indre - fylder vores bevidsthed, og balancen og nærværet mellem krop og hjerne er en udfordring for mange af os.


Søren Ruby har på egen krop mærket, hvordan det at gå fra kropsbevidst ung, over den opgivende “kropsud-videlse” i 30-erne, til en mere sund og balanceret livsstil i start-40- erne har formet og fyldt i livet.


Vores samfunds insisterende fokus på livsstil, krop og udseende, har både gjort os mere bevidste og oplyste,

- men har også sat gang i en til tider snublende uheldig overreaktion, hvor ‘sundhedsfacismen’ kan trække humør, livslyst og energi med sig i faldet.


“Har du talt med din krop i dag” sætter spot på motivation og livsglæde. Arbejdsiver og træningsangst. Foredraget giver både indsigt og udsyn, og vil med konkrete eksempler på kropssprog, og lette praktiske øvelser, give masser at tale om efterfølgende.


- også med din krop